Veel is lekker
“The weight of a stack of nickels. The weight of a humming bird... a chocolate bar.” Een bari...
Voordat je koffie kan gaan zetten moet er gebrand, geroosterd of gewokt worden: de koffie bruin maken zeg maar. Onze queste is om het maximale uit de zoetheid van de koffie naar boven te halen, zonder die te verliezen door de koffie te donker te branden.
“The weight of a stack of nickels. The weight of a humming bird... a chocolate bar.” Een bari...
Coffeecompany-barista’s Belle en Bruno zijn door naar de finales van de Latte Art Kampioensch...
Wat ons betreft komt Kenia redelijk dicht in de buurt van het koffieparadijs.
Superfris en fruitig: deze methode is volgens ons dé manier om zwarte ijskoffie te maken.
In de Meet the Makers serie geven we je een kijkje achter de Coffeecompany schermen. Deze kee...
Een nieuwe tijdelijke thee bij de CC (hà!): Pu Erh Blood Orange. Van alle soorten thee is Pu ...
Twee van onze favorieten, de cortado en de flat white, onder de loep.
Het lijkt wel een jaarlijkse traditie: iedere editie van een landelijke Aeropress-wedstrijd k...
"20 jaar, da's best lang" – Dat vinden wij ook! Weet jij het nog, je eerste keer Coffeecompany?
De hele geschiedenis van Coffeecompany vertellen in drie minuten, hoe doe je dat? Een kijkje ...
LaKyrsiew - dat 'de ontwaking' betekent in de lokale Khasi taal - is een plan dat na 2 eeuwen...
In de Meet the Makers serie geven we je een kijkje achter de Coffeecompany schermen. Deze kee...
De stappen die je moet zetten om koffie te produceren zijn op zich niet moeilijk. Je moet ze ...
Heb jij ervaring als barista en is het tijd voor een volgende stap? Heb jij ervaring in de ho...
De allereerste Coffeecompany opende haar deuren in 1996. Het was de tijd van fijne kapsels,...
Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen!
Deze koffie is behandeld via de E.A. (ethylacetaat) Sugar Cane methode. Hierbij wordt het res...
We hebben even van de Decio Bruxel mogen genieten, maar nu is het tijd voor de volgende singl...
Maak een vliegende start van het jaar met 5 koffies voor maar 14 euro!
Onze nieuwe Single Origin aan jullie voor te stellen: Ethiopia Bette Buna! Een superzoete nat...
CC captain Leslie ging samen met brander Tom en technicus Hayo langs bij de makers van onze e...
Met de prachtige Rwandese koffie van Muyongwe in het assortiment een mooie aanleiding om even...
Yes, onze vaste Colombiaanse koffie is er weer. Alweer de negende oogst die we kopen van Osca...
De Aeropress is onze favoriete methode om filterkoffie te maken en we waren dan ook een van d...
Wij verkopen bij Coffeecompany alleen maar koffiemalers met maalschijven. Toch zijn elektrisc...
De Aeropress: een zetmethode zo veelzijdig dat er wedstrijden mee worden gehouden.
Check de top drie recepten van het Dutch Aeropress Championship 2015 en zet koffie als een ka...
Het is moederdag en dus nodigde barista Thomas zijn moeder uit voor een kopje thee op de Bran...
Jelle Baan mag zichzelf sinds kort naast barista ook schrijver noemen. Het vaste gezicht acht...
We waren op bezoek bij de mannen van American Baking Company en kregen het recept mee van hun...
Weer een nieuwe stap in het verwezenlijken van onze koffiedromen: onze net geopende branderij...
Winnaar van de Coffeecompany Book Award 2015.
Indonesië staat al lang niet meer bekend om de zware, kruidige en soms houtige koffies. De la...
Onze favoriete koffie met melk in de zomer. Espresso, ijs en melk. Oké, misschien een beetje ...
Als er één eigenschap is die alle decafdrinkers gemeen hebben, is dat zij koffie drinken voor...
De Aeropress is de makkelijkste manier om een lekkere kop koffie thuis te maken. Hij is boven...
De Espro Press is de simpelste manier om goede koffie te maken.
Filterkoffie zoals iedereen het kent van vroeger! Een simpele plastic dripper koop je voor ee...
Ken je die assistent chemicus uit Breaking Bad die een eigen methode verzon om koffie te zett...
Niet alleen een esthetisch fraaie zetmethode, hij maakt - met wat liefde en aandacht - ook fa...
Vanaf de allereerste dag dat de deuren van de Coffeecompany open gingen is er naast koffie no...
Een week Cup of Excllence jureren in Burundi. Over armoede, *life-changers* en het aardappelp...
Op een uurtje rijden van San Salvador ligt de paradijselijke plantage van Vickie Ann Dalton e...
Eind november vertrokken Roland en Jasper naar Colombia op zoek naar nieuwe koffies, partners...
Wie wel eens onze koffie koopt, ziet het waarschijnlijk op het label staan: 'PROCESS'. Meesta...
Op bezoek bij de mannen van American Baking Company.