werken bij coffeecompany

werken bij coffeecompany

Wij zijn Coffeecompany. Onze eerste koffie zetten we in 1996 in een klein pandje in de Leidsestraat in Amsterdam. We wilden de wereld van koffie eens goed op zn kop zetten.

Een espresso uit een papieren bekertje, ijskoffie met hazelnootsmaak en hangen met een latte in je joggingbroek; koffie zou nooit meer hetzelfde zijn. De tijd heeft niet stilgestaan en het bleef niet bij dat ene zaakje. Met inmiddels 33 locaties door het hele land en honderden barista's en vele duizenden klanten lijkt het soms net of we inmiddels een serieus koffiebedrijf zijn geworden. Groot genoeg om zelf een zeecontainer super lekkere koffie in te kopen van een Colombiaanse coöperatie en klein genoeg om die in alle winkels op de molen te hebben.

Koffie is voor ons belangrijk, maar zonder de juiste mensen zou Coffeecompany Coffeecompany niet zijn. We zijn dan ook op zoek naar leergierige mensen die ook een eigen visie en persoonlijkheid meenemen.

vacatures


Senior Barista

Herken jij je in het volgende?

 • Passie voor koffie en gastvrijheid
 • Je motiveert en coacht mensen
 • Oprechte interesse in de ander en elkaar aanspreken op verbeterpunten
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Lees dan meer en Solliciteer hier

Store Manager (Amsterdam, Rotterdam Erasmus)

Wij zijn op zoek naar zowel ervaren store managers als enthousiaste barista’s die op zoek zijn naar een volgende stap die het traject 'Store Manager in Opleiding; willen volgen..

Heb jij leidinggevende ervaring in een soortgelijke omgeving en is het tijd voor een nieuw avontuur? Herken jij je in ons merk en barst je van de ideeën om samen met je team een succesvolle Coffeecompany te runnen? Solliciteer dan op de functie Storemanager bij Coffeecompany!

Leer hieronder meer & solliciteer vandaag nog!

Silvio

Over de functie Store Manager bij Coffeecompany.

Als Coffeecompany storemanager creëer je een open cultuur waarin iedereen zich thuis voelt en kan groeien. Je team bestaat uit barista’s van verschillende achtergronden, die vanuit hun eigen perspectief bijdragen aan de koffiekwaliteit en de positieve ervaring waarvoor mensen graag naar jouw Coffeecompany komen.

Als storemanager ben je verantwoordelijk voor het algehele succes van een Coffeecompany vestiging. Je werkt achter de bar en vervult daar een voorbeeld rol als barista, je geeft leiding terwijl je zelf middenin het team staat. Een liefde voor koffie en een klantgerichte houding zijn hiervoor onmisbaar.

Je ontwikkelt je leidinggevende- en ondernemerskwaliteiten en bouwt zo aan een succesvolle Coffeecompany. Samen met je team bedenk je creatieve ideeën om operationele en financiële doelen te behalen. Je bent een stabiel aanspreekpunt en je begeleid je team bij alle uitdagingen die jullie op de weg tegenkomen.

 • Ben je er van overtuigd dat koffie meer kan zijn dan gewoon koffie en kijk je er naar uit dit te delen met anderen?
 • Voel jij je helemaal thuis in een koffiehuis en wil je hier jouw persoonlijke positieve bijdrage aan geven?
 • Ben je empathisch, met een open en positieve houding ten opzichte van het oplossen van problemen?
 • Ben jij niet bang om kritische vragen te stellen met als doel om verbeteringen te bewerkstelligen voor onze teams, gasten en organisatie.
 • En ben jij niet snel tevreden met de status quo, en krijg je energie van ambitieuze en uitdagende doelen.

Dan bieden wij jou

 • Volledig Coffeecompany koffie trainingprogramma - je bent straks koffie expert voor het leven
 • Trainingen op het gebied van leidinggevende vaardigheden en klantbeleving.
 • Jaarkalender met interactieve meetings op het gebied van operations, marketing en koffie.
 • Een enthousiast netwerk van collega store managers waarmee je via intervisie meetings regelmatig ervaringen en kennis kan delen.
 • Elke 1,5 jaar deelname met jouw barista’s in het leukste en grootste koffie-evenement en oudste baristawedstrijd van Nederland: de Coffeecompany Barista Cup.
 • Salaris (full time): Store Managers starten in schaal 6 (€2287) van de horeca CAO en kunnen doorgroeien naar schaal 7 (€3174). Als Store Manager in opleiding ontvang je een salaris in schaal 5 (€2052).

Solliciteren?

Solliciteer direct via deze link

Direct solliciteren voor storemanager Erasmus Universiteit (sept 24)

Solliciteer direct via deze link


Store Manager in Opleiding (Amsterdam)

Heb jij ervaring als barista en is het tijd voor een volgende stap? Wil je jouw visie nu inzetten in een leidinggevende rol? Solliciteer dan voor de fulltime functie als Store Manager in Opleiding bij Coffeecompany.

In een intensieve periode van 6 maanden wordt je stap voor stap meegenomen in de taken en verantwoordelijkheden van de store manager en ondersteun je een ervaren storemanager bij het runnen van een succesvolle Coffeecompany. Na succesvolle afronding van deze periode ga je aan de slag in je eigen Coffeecompany.

Solliciteren?

Solliciteer direct via deze link

Barista bij Coffeecompany

Tijdens de barista-training leer je over de biologie en geschiedenis van koffie, de espressomachine en natuurlijk alle geheimen van de perfecte espresso en fabelachtig melkschuim. Na deze 2 daagse basistraining in de branderij op het Zeeburgerpad in Amsterdam word je verder ingewerkt in de winkel. Omdat een echte barista nooit uitgeleerd is, kun je je vervolgens inschrijven voor verschillende advanced trainingen om je verder te ontwikkelen als barista.

Wie weet sta jij uiteindelijk op het podium in de CC Barista Cup en win jij een reisje naar de Big Apple!

Koffie is van iedereen en tijdens je shift zie je dan ook de hele stad voorbij komen. Al snel weet jij precies wie je blij maakt met een nieuwe Ethiopische espresso, dat die vaste klant zijn cappuccino met een zoetje én een suikertje drinkt en dat de vriendin van de bakker op de hoek een tweeling krijgt. Je werk is dan ook het leukst als je plezier haalt uit je relatie met je klanten en met je collega barista’s.

Het is de ideale parttime baan, goed te combineren met je opleiding, uit de hand gelopen thuisbakkerij of het schrijven van je eerste boek. Bovendien ben jij straks koffie expert voor het leven!

Werken bij Coffeecompany betekent veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid. Het is geen klassieke bijbaan waar je na je shift weer vanaf bent; barista ben je elke dag, de hele dag.

Amsterdam

Barista worden in Amsterdam Centrum

Barista worden in Amsterdam Noord

Barista worden in Amsterdam Zuid

Barista worden in Amsterdam West

Barista worden in Amsterdam Oost

Amstelveen

Barista worden in Amstelveen

Breda

Barista worden in Breda

Delft

Barista worden in Delft

Den Bosch

Barista worden in Den Bosch

Den Haag

Barista worden in Den Haag

Hoofddorp

Barista worden in Hoofddorp

Leidschendam

Barista worden bij CC Mall Of The Netherlands

Lelystad

Barista worden in Bataviastad

Rotterdam

Barista worden bij CC Hoogstraat

Barista worden bij CC Las Palmas

Barista worden bij CC Nieuwe Binnenweg

Barista worden bij CC Eendrachtsplein

Barista worden bij CC Meent

Barista worden bij CC Erasmus Universiteit - sept 24

Barista worden bij DE Nationale Nederlanden Weena

Scheveningen

Barista worden bij CC Scheveningen

Tilburg

Barista worden in Tilburg

Utrecht

Barista worden bij CC Vismarkt

Maastricht

Barista worden bij DE Cafe Maastricht

Back to Top