barista worden

barista worden

Koffie is van iedereen en tijdens je shift zie je dan ook de hele stad voorbij komen. Al snel weet jij precies wie je blij maakt met een nieuwe Ethiopische espresso, dat die vaste klant zijn cappuccino met een zoetje én een suikertje drinkt en dat de bakker op de hoek een tweeling krijgt.

Het is de ideale parttime baan, goed te combineren met je opleiding, uit de hand gelopen thuisbakkerij of het schrijven van je eerste boek. Bovendien ben jij straks koffie expert voor het leven!

Werken bij Coffeecompany betekent veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid. Het is geen klassieke bijbaan waar je gewoon een shift draait: als jij er bent, heb je je eigen koffiehuis. Je maakt de lekkerste cappuccino met de mooiste latte art, vertelt jouw lievelingsklant Arthur uitvoerig over over onze nieuwe bonen, zorgt dat jouw koffiehuis er mooi en schoon bij staat en misschien ben jij wel degene die de bestellingen doet, of die nieuwe barista's traint.

Heb je het wat rustiger? Dan train je voor onze Coffeecompany Barista Cup zodat jij er met de prijs vandoor gaat tijdens dit kampioenschap/feest!

Hoe word je barista? Tijdens de barista-training leer je over de biologie en geschiedenis van koffie, de espressomachine en natuurlijk alle geheimen van de perfecte espresso en fabelachtig melkschuim. Na deze 2 daagse basistraining in de branderij op het Zeeburgerpad in Amsterdam word je verder ingewerkt in de winkel. Daar heb je het vak binnen no-time onder de knie, maak je vrienden met collega's en ken je vaste klanten binnen no-time bij naam - en bij koffie natuurlijk.

Amsterdam

Barista worden in Amsterdam Centrum

Barista worden in Amsterdam Noord

Barista worden in Amsterdam Zuid

Barista worden in Amsterdam West

Barista worden in Amsterdam Oost

Amstelveen

Barista worden in Amstelveen

Breda

Barista worden in Breda

Delft

Barista worden in Delft

Den Bosch

Barista worden in Den Bosch

Den Haag

Barista worden in Den Haag

Hoofddorp

Barista worden in Hoofddorp

Leidschendam

Barista worden bij CC Mall Of The Netherlands

Lelystad

Barista worden in Bataviastad

Rotterdam

Barista worden bij CC Hoogstraat

Barista worden bij CC Las Palmas

Barista worden bij CC Nieuwe Binnenweg

Barista worden bij CC Eendrachtsplein

Barista worden bij CC Erasmus Universiteit - sept 24

Barista worden bij DE Nationale Nederlanden Weena

Scheveningen

Barista worden bij CC Scheveningen

Tilburg

Barista worden in Tilburg

Utrecht

Barista worden bij CC Vismarkt

Back to Top