storemanager in opleiding (full time / amsterdam)

storemanager in opleiding (full time / amsterdam)

Door Jasper Uhlenbusch, admin Coffeecompany HQ

1 minute read

Heb jij ervaring als barista en is het tijd voor een volgende stap? Heb jij ervaring in de horeca, ervaring als barista en is het tijd voor een volgende stap? Wil je jouw visie nu inzetten in een leidinggevende rol? Solliciteer dan voor de fulltime functie als Store Manager in Opleiding bij Coffeeco

Over de functie storemanager bij Coffeecompany.

Als Coffeecompany storemanager creëer je een open cultuur waarin iedereen zich thuis voelt en kan groeien. Je team bestaat uit barista’s van verschillende achtergronden, die vanuit hun eigen perspectief bijdragen aan de koffiekwaliteit en de positieve ervaring waarvoor mensen graag naar jouw Coffeecompany komen.

Als storemanager ben je verantwoordelijk voor het algehele succes van een Coffeecompany vestiging. Je werkt achter de bar en vervult daar een voorbeeld rol als barista, je geeft leiding terwijl je zelf middenin het team staat. Een liefde voor koffie en een klantgerichte houding zijn hiervoor onmisbaar.

Je ontwikkelt je leidinggevende- en ondernemerskwaliteiten en bouwt zo aan een succesvolle Coffeecompany. Samen met je team bedenk je creatieve ideeën om operationele en financiële doelen te behalen. Je bent een stabiel aanspreekpunt en je begeleid je team bij alle uitdagingen die jullie op de weg tegenkomen.

*Ben je er van overtuigd dat koffie meer kan zijn dan gewoon koffie en kijk je er naar uit dit te delen met anderen? *Voel jij je helemaal thuis in een koffiehuis en wil je hier jouw persoonlijke positieve bijdrage aan geven? *Ben je empathisch, met een open en positieve houding ten opzichte van het oplossen van problemen? *Ben jij niet bang om kritische vragen te stellen met als doel om verbeteringen te bewerkstelligen voor onze teams, gasten en organisatie. *En ben jij niet snel tevreden met de status quo, en krijg je energie van ambitieuze en uitdagende doelen.

Dan bieden wij jou

*Volledig Coffeecompany koffie trainingprogramma - je bent straks koffie expert voor het leven *Trainingen op het gebied van leidinggevende vaardigheden en klantbeleving. *Jaarkalender met interactieve meetings op het gebied van operations, marketing en koffie. *Een enthousiast netwerk van collega store managers waarmee je via intervisie meetings regelmatig ervaringen en kennis kan delen. *Elke 1,5 jaar deelname met jouw barista’s in het leukste en grootste koffie-evenement en oude baristawedstrijd van Nederland: de Coffeecompany Barista Cup. *Als Storemanager in opleiding verdien je een salaris in schaal IV van de horeca cao. *(Storemanagers starten in schaal V en kunnen doorgroeien naar VIII )

Back to Top