Sourcing

De koffieboon is ons belangrijkste ingrediënt. Wij zijn continu op zoek naar de beste boeren, plantages en variëteiten. We kopen koffies direct van de boer of in samenwerking met partners die net als wij waarde hechten aan kwaliteit en transparant zijn over de prijs die aan de boer wordt betaald.

Lees meer

LEES MEER Proces

van bes naar koffie

De stappen die je moet zetten om koffie te produceren zijn op zich niet moeilijk. Je moet ze ...

LEES MEER Uitgelicht

kenya feel it?

Wat ons betreft komt Kenia redelijk dicht in de buurt van het koffieparadijs.

LEES MEER nu als filter

finca filadelfia (colombia)

Yes, onze vaste Colombiaanse koffie is er weer. Alweer de negende oogst die we kopen van Osca...

LEES MEER nu als filter

asman arianto (indonesië)

Indonesië staat al lang niet meer bekend om de zware, kruidige en soms houtige koffies. De la...

LEES MEER sugar cane decaf

Hoe onze decaf werkt

Als er één eigenschap is die alle decafdrinkers gemeen hebben, is dat zij koffie drinken voor...

LEES MEER Origin Trip

De andere kant van de koffieketen

Een week Cup of Excllence jureren in Burundi. Over armoede, *life-changers* en het aardappelp...

LEES MEER Finca Matalapa

Koffieparadijs in El Salvador

Op een uurtje rijden van San Salvador ligt de paradijselijke plantage van Vickie Ann Dalton e...

LEES MEER Colombia

field trip - colombia

Eind november vertrokken Roland en Jasper naar Colombia op zoek naar nieuwe koffies, partners...

LEES MEER Processing

Washed vs. Natural

Wie wel eens onze koffie koopt, ziet het waarschijnlijk op het label staan: 'PROCESS'. Meesta...

Back to Top