News

nieuw! de tweede jeugd supertosti's bij coffeecompany

By Frits CoffeeCompany HQ

nieuw! de tweede jeugd supertosti's bij coffeecompany

Maak kennis met onze verrukkelijke nieuwe Supertosti’s van De Tweede Jeugd! Originele recepten gemaakt met de mooiste ingrediënten, boerenkazen en biologisch zuurdesembrood waarin 30% restbrood verwerkt wordt.

vijf eigenwijze smaken

De Supertosti’s komen in vijf verschillende smaken: van klassiek Dubbel-Kaas tot vegan Rendang. De chefs van De Tweede Jeugd koken heerlijk circulair en lokaal in eigen keuken in Amsterdam. Zo wordt er gebruik gemaakt van geredde groeten van Instock Market en werken de Supertosti-chefs samen met bevriende lokale ondernemers zoals Oh Na Mi (kimchi) en Meet Jack (jackfruit).

restbrood?

Het toverwoord ‘restbrood’ roept natuurlijk vragen op en kent een super mooi verhaal. Daarom een kleine shoutout naar het circulaire zuurdesembrood van De Tweede Jeugd: Elke dag blijven er in Nederland honderdduizenden broden onverkocht. Dat vond De Tweede Jeugd meer dan zonde, want die broden zijn natuurlijk nog perfect om te gebruiken. Daarom hebben zij het tot een missie gemaakt om zoveel mogelijk restbroden te redden. En hoe kan dat beter door er nieuwe, heerlijke producten van te maken!

Voor Coffeecompany gebruikt De Tweede Jeugd het zogenaamde ‘Dubbel Gebakken’ brood. Dit brood – waarin 30% restbrood verwerkt – wordt gebakken door de biologische bakkerij Fermento. Zij weken het dagverse brood dat niet verkocht wordt zodat het vervolgens verwerkt kan worden als ingrediënt in het verse deeg. Dit proces is niet alleen super circulair en innovatief, ook wordt het Supertostibrood hierdoor heerlijk zacht, veerkrachtig en smaakvol.

Supertosti’s worden geserveerd met Pure Tomato of Chef’s Smokey Ketchup van The Ketchup Club en zijn verkrijgbaar bij alle* Coffeecompany locaties in Nederland.

*muv CC Gelderlandplein & CC Waterlooplein

Back to Top