News

opening soon: cc nieuwe binnenweg (rotterdam)

By Frits CC Nieuwe Binnenweg, Rotterdam

opening soon: cc nieuwe binnenweg (rotterdam)

Rotterdam groeit en de CC groeit mee! Dit voorjaar openen we op de grens tussen Oude Westen en Middelland onze vijfde Coffeecompany in 010: CC Nieuwe Binnenweg. We hebben een geweldige locatie gevonden op het levendige punt waar de Nieuwe Binnenweg de 's-Gravendijkswal kruist. De Binnenweg was in de 15e eeuw niet meer dan een voetpad tussen de weilanden, nu is het een van de meest interessante straten van Rotterdam als je het ons vraagt.

Terwijl buiten de tram, fietsers en auto's voorbij razen, nemen we vanaf dit voorjaar binnen de tijd om de lekkerste koffie te zetten. Onze lange houten stamtafel zal bezaaid zijn met kranten, en in de zomer zit je buiten straks heerlijk in het zonnetje mensen te kijken.

Sinds 1996 kan je bij Coffeecompany terecht voor de lekkerste koffie in een relaxte omgeving. In 2007 openden we de eerste locatie in Rotterdam op het Eendrachtsplein. Met direct van de boer ingekochte koffiebonen, custom gebouwde espressomachines en getrainde barista's is koffie bij Coffeecompany altijd meer dan gewoon koffie. Vanaf dit voorjaar staan onze barista’s ook in Rotterdam-West straks voor je klaar met de lekkerste koffie en thee: van een perfecte klassieke Cappuccino tot een fruitige Filterkoffie of Iced Matcha Almond Latte.

We beginnen binnenkort met de bouw van de winkel en het werven en trainen van het team barista's. Houd ons in de gaten!

Back to Top