News

733 kg koffie voor de regenboog groep!

By Frits CoffeeCompany HQ

733 kg koffie voor de regenboog groep!

Sinds 2008 zamelt Coffeecompany rond de feestdagen koffie in voor de inloophuizen van De Regenboog Groep. Bij de regenboog groep komen Amsterdamse dak- en thuislozen samen. De inloophuizen dienen als ontmoetingsplek waar koffie een belangrijke plaats inneemt. De koffie wordt gedeeld, gedronken en opent het gesprek. In die zin heeft het inloophuis defunctie van een koffiehuis en hier draagt Coffeecompany natuurlijk graag aan bij.

Ook dit jaar doneren wij weer één zakje koffiebonen voor ieder verkocht zakje, blik of doosje koffie tijdens de donkere decemberdagen.

Afgelopen maand is er maar liefst 533 kilogram koffie ingezameld! hiermee zijn Amsterdamse dak- en thuislozen voorzien van zo’n zeventigduizend kopjes koffie in 2023. Wij bedanken alle koffieliefhebbers die hebben bijgedragen aan dit mooie doel.

update:

Onze koffiepartner Primavera Green Coffee schenkt bovenop de in december ingezamelde koffie, nog eens 200 kg koffie aan De Regenboog Groep! In totaal kunnen wij de Regenboog Groep dit jaar ruim 730 kg koffie overhandigen. Hiermee zijn Amsterdamse dak- en thuislozen voorzien van zo’n 95.000 kopjes koffie in 2023. Bedankt team Primavera!

Back to Top