News

hallo leidschendam!

By Frits CC Mall of the Netherlands, Leidschendam

hallo leidschendam!

Onze deuren zijn geopend in het spiksplinternieuwe Westfield Mall of the Netherlands. Je vindt ons bij de hoofdingang van het nieuwe winkelcentrum.

Het team barista’s staat klaar om koffieliefhebbers te voorzien van de lekkerste koffie en thee, een perfecte klassieke cappuccino tot een fruitige filterkoffie of iced matcha latte. Ook voor de perfecte koffie voor thuis kun je terecht bij Coffeecompany, met verschillende single origin filterkoffie’s, espressobonen en capsules. Veel van de koffiebonen in het assortiment bij Coffeecompany worden direct ingekocht bij de producent en naar eigen smaak in kleine batches gebrand zodat de koffie altijd vers is.

Het ontwerp van Coffeecompany Westfield Mall of the Netherlands sluit aan bij haar indrukwekkende omgeving. Het pand heeft een 8 meter hoge open, houten pui met het ritme van stadse gevel, veel groen en het gebruik van wandbekleding die doet denken aan de zeecontainers waarin de koffie wordt verscheept.

“Westfield Malls staan bekend als de grootste en meest indrukwekkende ‘malls’ ter wereld, en ken je misschien uit steden als Parijs, London, Stockholm of New york. Westfield Mall of The Netherlands is dan ook een project met internationale allure en epische schaal, en dus zeker een bezoekje waard. Het is als een stadcentrum op zich, met leuke buren als American Bookcenter en Skins Cosmetics voelt Coffeecompany zich dan ook helemaal op haar plek.” Jasper Uhlenbusch - Coffeecompany.

In eerste instantie zal er alleen koffie to-go worden geschonken. De opening gaat niet ongemerkt voorbij. Bezoekers van het eerste uur maken bovendien kans op een jaar gratis koffie door deel te nemen aan de prijsvraag in de winkel.

Back to Top