News

fantastisch resultaat 1 voor 1 inzamelingsactie

By Frits CoffeeCompany HQ

fantastisch resultaat 1 voor 1 inzamelingsactie

Coffeecompany geeft voor elk verkocht zakje koffie of doosje capsules in december een zakje koffie aan de inloophuizen van De Regenboog Groep.

In de donkere decembermaand van 2020 hebben we in totaal 700 kg koffie opgehaald. Dat is bijna twee (!) keer zoveel als in 2019. Hiermee zijn de inloophuizen voorzien van zo'n 90 duizend kopjes koffie.

Namens De Regenboog Groep bedanken wij iedereen die een zakje koffie of doosje capsules heeft gekocht in december! Jaimy en Barbara van Coffeecompany Beethovenstraat hadden de eer om 700 kg De Regenboog Groep Koffieblend te overhandigen aan supervrijwilliger Nasir Higazi en Hans Wijnands, directeur van De Regenboog Groep.

Foto

Al sinds 2008 zamelen wij koffie in voor de inloophuizen van De Regenboog Groep. De inloophuizen van de Regenboog Groep waar de dak- en thuislozen van Amsterdam samenkomen, zijn een ontmoetingsplek en koffie neemt daar een belangrijke plaats in. De koffie wordt gedeeld, gedronken en het opent het gesprek. In die zin heeft het inloophuis de functie van een koffiehuis. Daarom draagt Coffeecompany hier graag jaarlijks aan bij.

Foto 1

Foto 2

Back to Top