News

coffeecompany sluit zich aan bij too good to go

By Frits CoffeeCompany HQ

coffeecompany sluit zich aan bij too good to go

Na een succesvolle pilot sluiten 24 Coffeecompany locaties zich aan bij Too Good To Go: dé app tegen voedselverspilling. Voor een klein bedrag bestellen Too Good To Go app-gebruikers een ‘Magic Box’ bij Coffeecompany. Afhankelijk van het aanbod in de betreffende Coffeecompany wordt de ‘Magic Box’ gevuld met producten uit het Coffeecompany assortiment. De inhoud van de Too Good To Go ‘Magic Box’ is daarom altijd een verrassing! Too Good To Go levert op deze manier een positieve bijdrage aan de ambitie van Coffeecompany om geen eetbaar voedsel weg te gooien.

Bestellen werkt als volgt: gebruikers zien in de Too Good To Go app welke Coffeecompany locaties een ‘Magic Box’ aanbieden. Ze rekenen deze vervolgens af via de app en kunnen de verrassingsbox binnen een afgesproken tijdslot ophalen in de locatie. De prijs is altijd een derde van de daadwerkelijke waarde: een box met een waarde van 12 euro kost dus slechts 4 euro.


Locaties:

Amsterdam

Admiralengracht, Amstelstraat, Beethovenstraat, Berenstraat, Bos en Lommer, Ceintuurbaan, Delft, Ferdinand Bolstraat, Haarlemmerdijk, Javaplein, Kinkerstraat, Middenweg, Oosterdok, Oude Doelenstraat, Plantage Muidergracht, Scheldestraat, Spui, Treublaan, Van Woustraat, Wibautstraat

Rotterdam

Eendrachtsplein, Meent

Den Haag

Noordeinde, Scheveningen

Utrecht

Vismarkt

Groningen

Carolieweg, Oude Ebbinge


Coffeecompany wil geen voedsel weggooien

Het voorkomen van voedselverspilling is een belangrijk thema voor Coffeecompany. Coffeecompany heeft als doel het aanbod perfect aan te sluiten op lokale behoeften zodat er geen eetbaar voedsel wordt weggegooid.

“Om verspilling te voorkomen optimaliseren wij onze keten zo goed als mogelijk. De samenwerking met Too Good To Go is een mooie volgende stap richting onze ‘0-waste’ ambities. Een samenwerking waar onze barista’s erg blij mee zijn, want dankzij Too Good To Go kunnen zij samen met onze gasten eten ‘redden’.” zegt Roland Deege, General Manager bij Coffeecompany.

Benieuwd? Zoek naar 'Coffeecompany' in de Too Good To Go app en scoor een 'Magic Box'.

App

Back to Top