News

coffeecompany via deliveroo

By Jasper Uhlenbusch CoffeeCompany HQ

coffeecompany via deliveroo

We bieden nu jouw favoriete latte, cappuccino en ijskoffie aan via Deliveroo in Amsterdam. Het bestaande assortiment voor delivery en afhalen wordt tijdens de corona-uitbraak uitgebreid met warme koffie. Nu alle locaties gesloten zijn, is er alle aandacht voor optimaliseren van de kwaliteit, service en bekendheid van onze delivery mogelijkheid. Op deze manier kunnen we mensen die vanuit huis werken, toch laten genieten van hun favoriete koffie. Afgezien van koffiedranken, kan je ook koffiebonen, ontbijtproducten, verse smoothies, gebak en gegrilde sandwiches bestellen.

Binnenkomende bestellingen worden tijdig bereid door onze barista's, geserveerd in dubbele bekers en gesloten met speciale lekvrije seal om morsen te voorkomen en de temperatuur op peil te houden. Locaties zijn strategisch gekozen in nauwe communicatie met onze bezorgpartner Deliveroo om een groot deel van Amsterdam te dekken en de bezorgtijden te beperken.

We zien delivery als een manier van consumeren die niet meer weg te denken is uit het leven in de stad. Vorig jaar zijn wij van start gegaan met het aanbieden van onder andere ijskoffie, food en koffiebonen via Deliveroo. Het is mogelijk om een groot deel van ons assortiment bij de onderstaande locaties te bestellen via de Deliveroo thuisbezorging (binnen 1.5km).

AMSTERDAM

CC Beethovenstraat – deliveroo

CC Ceintuurbaan – deliveroo

CC Ferdinand Bolstraat – deliveroo

CC Haarlemmerdijk – deliveroo

CC Kinkerstraat – deliveroo

CC Plantage Muidergracht – deliveroo

UTRECHT

CC Vismarkt – deliveroo

Rotterdam

CC Eendrachtsplein – deliveroo

Back to Top