News

Coronavirus (COVID-19)

By Frits CoffeeCompany HQ

Coronavirus (COVID-19)

(update: 1 juli 2020)

Welkom terug in je koffiehuis!

Na een bijzondere tijd hebben wij afscheid kunnen nemen van het tijdelijke loket in de deuropening. De deuren van je koffiehuis zijn weer geopend en onze barista's staan weer voor u klaar achter de oude, vertrouwde counter.

Op deze manier maken wij niet alleen ruimte voor het terras, maar kunnen wij u ook weer binnen ontvangen in onze vertrouwde omgeving. Rekening houdend met de RIVM-maatregelen is het aantal zitplaatsen – zowel op het terras als binnen – per locatie afhankelijk van de beschikbare ruimte. Bij een aantal locaties zal dit helaas betekenen dat er op dit moment tijdelijk weinig ruimte overblijft voor zitplekken binnen.

In locaties waar het ruimte-technisch wél mogelijk is om zitplaatsen te creëren, hebben wij zo veel als mogelijk zitplaatsen gecreëerd. Natuurlijk op een verantwoorde manier; op veilige sociale afstand (1,5m) van elkaar. Het is niet mogelijk om een zitplaats van tevoren te reserveren.

Klik hier voor onze locaties en openingstijden


Blijft u liever thuis? Het is mogelijk om een groot deel van ons assortiment bij de onderstaande locaties te bestellen via de Deliveroo thuisbezorging (binnen 1.5km).

CC Beethovenstraat – deliveroo

CC Ceintuurbaan – deliveroo

CC Ferdinand Bolstraat – deliveroo

CC Haarlemmerdijk – deliveroo

CC Kinkerstraat – deliveroo

CC Plantage Muidergracht – deliveroo


Webshop:

Tijdelijk verzenden wij alle bestellingen van meer dan 1 zakje koffie gratis.

Back to Top