News

Coronavirus (COVID-19)

By Frits CoffeeCompany HQ

Coronavirus (COVID-19)

(update: 29 mei 2020)

Welkom terug in je koffiehuis!

De afgelopen weken zijn onze locaties – stad voor stad, buurt voor buurt – weer geopend voor koffie to-go. Vanaf maandag 1 juni is het voor ons mogelijk om weer een stap dichter bij de 'normale' Coffeecompany-ervaring te komen. De grootste verandering waar we ons voorbereiden is de opening van ons terras.

Op maandag 1 juni worden de volgende locaties omgebouwd zodat wij vanaf 12:00u ruimte hebben voor ons terras: Admiralengracht, Beethovenstraat, Breestraat (Leiden), Delft, Eendrachtsplein (Rotterdam), Ferdinand Bol, Haarlemmerdijk, Javaplein, Middenweg, Meent (Rotterdam), Oude Doelen, Oude Ebbinge (Groningen), Oosterdok, Rijnstraat, Scheldestraat, Treublaan, Van Wou, Waterlooplein en Wibautstraat.

Overige locaties volgen in de dagen daarna.

Daarnaast is het tijd om – locatie voor locatie – weer afscheid nemen van het loket in de deuropening, en terug te gaan naar de counterservice zoals u van ons gewend bent. Op deze manier maken wij niet alleen ruimte voor het terras, maar kunnen wij u ook weer ontvangen in onze vertrouwde omgeving. Voor een aantal locaties zal dit helaas betekenen dat er met deze maatregelen tijdelijk geen ruimte overblijft voor zitplekken binnen, ondanks dat dit wel weer is toegestaan. In locaties waar het ruimte-technisch wél mogelijk is om zitplaatsen te creëren, gaan wij dit zo snel als mogelijk realiseren. Natuurlijk op een verantwoorde manier, op veilige sociale afstand (1,5m) van elkaar. Om zo dicht mogelijk bij de gebruikelijke Coffeecompany-ervaring te blijven, zal het toewijzen van een zitplaats ter plekke plaatsvinden (inloopreservering). Het is niet mogelijk om een zitplaats van tevoren te reserveren.


Tot het moment dat wij onze locaties om hebben gebouwd naar het model waarbij wij weer gasten in de locatie ontvangen, zijn wij op de onderstaande locaties open voor koffie to-go. Daarnaast bieden wij een aangepast deel van ons food-assortiment aan. Bij het samenstellen van het assortiment hebben wij per locatie gekeken naar de mogelijkheden.

Momenteel kunt u op de volgende manieren aan uw dagelijkse kopje koffie komen:


Contactloos afhalen of bezorging aan huis:

Op dit moment zijn de onderstaande locaties in Amsterdam, Den Haag, Groningen, Leiden, Rotterdam en Utrecht geopend voor contactloze take-away. Tijdelijk accepteren wij alleen betalingen via pin, creditcard, strippenkaart en orders via Deliveroo.

Wij verzoeken u vriendelijk om te wachten in de daarvoor bestemde vakken, afstand van elkaar te houden (1,5 meter).


Amsterdam

CC Admiralengracht

CC Amstelstraat

CC Beethovenstraat

CC Berenstraat

CC Ceintuurbaan

CC Ferdinand Bolstraat

CC Gelderlandplein

CC Haarlemmerdijk

CC Javaplein

CC Kinkerstraat

CC Middenweg

CC Oosterdok

CC Oude Doelenstraat

CC Plantage Muidergracht

CC Rijnstraat

CC Scheldestraat

CC Spui

CC Treublaan

CC Van Wou

CC Wibautstraat

Den Haag

CC Noordeinde

Delft

CC Delft

Groningen

CC Oude Ebbinge

Leiden

CC Breestraat

Rotterdam

CC Eendrachtsplein

CC Meent

Utrecht

CC Vismarkt


Blijft u liever thuis? Het is mogelijk om een groot deel van ons assortiment bij de onderstaande locaties te bestellen via de Deliveroo thuisbezorging (binnen 1.5km).

CC Beethovenstraat – deliveroo

CC Ceintuurbaan – deliveroo

CC Ferdinand Bolstraat – deliveroo

CC Haarlemmerdijk – deliveroo

CC Kinkerstraat – deliveroo

CC Plantage Muidergracht – deliveroo


Webshop:

Ook onze webshop is gewoon geopend. Tijdelijk verzenden wij alle bestellingen van meer dan 1 zakje koffie gratis.


Tot snel!

Team Coffeecompany

Back to Top