FAQ

FAQ

Verse koffie

We sturen alle koffie zo snel mogelijk na het branden op, en branden dan ook meerdere keren per week. Verse koffie is lekkere koffie, en we adviseren dan ook dat je niet meer koffie besteldt dan wat je in ongeveer 2 weken denkt te gebruiken. Zo drink je altijd koffie in de piek van de versheid.

Alle filterkoffies versturen we op de dag van branding tot maximaal 6 dagen na het branden. We adviseren filterkoffie binnen 2 a 3 weken na branding te gebruiken.

Espressokoffie versturen we uiterlijk 10 dagen na het branden omdat espressokoffie langer de tijd nodig heeft om te rusten. Je kan espressokoffie het best minimaal 4 dagen na de branddatum laten rusten voor gebruik. Espressokoffie kan je het best binnen 4 a 6 weken gebruiken.

De branddatum is altijd vermeld op de zak.

Verzending

We bieden alle bestellingen die op weekdagen binnenkomen voor 14:00 diezelfde dag aan Sandd. Alle koffies die op dat moment niet voorradig zijn, en nog moeten worden gebrand, worden de volgende dag aan Sandd aangeboden.

Sandd streeft er naar de volgende dag de verzending aan te bieden in de praktijk lukt dit in meer dan 90% van de gevallen. De maximale termijn is binnen twee werkdagen.

Bij bestellingen boven de 75 euro betaal je geen verzendkosten.

Bewaren

We adviseren koffiebonen luchtdicht te bewaren, uit direct zonlicht zoals in een afsluitbaar blik of in het Coffeecompany zakje voorzien van luchtdichte sluitstrip.

De zakjes van Coffeecompany zijn niet voorzien van aluminium coating, maar een EVOH laminaat. Dit materiaal beschikt over een grote barrière, waardoor er geen reactie met zuurstof plaats vindt, maar is wel afbreekbaar, in tegenstelling tot aluminium. Gooi de zakjes weg met het plastic afval.

Niet tevreden

Ben je niet tevreden over de koffie of thee, dan kan je contact opnemen met shop@coffeecompany.nl zodat we samen kunnen zoeken naar een oplossing waarmee we je wel blij kunnen maken.

Voorwaarden

Je vindt de algemene verkoopvoorwaarden van Coffeecompany webshop hier vinden.

Workshops

Op het moment bieden wij geen workshops aan. Wellicht maken we een nieuwe start in mei. Tot die tijd is het niet mogelijk een kaartje voor de workshop te kopen of reserveren

Back to Top