FAQ

FAQ

Verse koffie

We sturen alle koffie zo snel mogelijk na het branden op, en branden dan ook meerdere keren per week. Verse koffie is lekkere koffie, en we adviseren dan ook dat je niet meer koffie besteldt dan wat je in ongeveer 2 weken denkt te gebruiken. Zo drink je altijd koffie in de piek van de versheid.

Alle filterkoffies versturen we op de dag van branding tot maximaal 6 dagen na het branden. We adviseren filterkoffie binnen 2 a 3 weken na branding te gebruiken.

Espressokoffie versturen we uiterlijk 10 dagen na het branden omdat espressokoffie langer de tijd nodig heeft om te rusten. Je kan espressokoffie het best minimaal 4 dagen na de branddatum laten rusten voor gebruik. Espressokoffie kan je het best binnen 4 a 6 weken gebruiken.

De branddatum is altijd vermeld op de zak.

Verzending

We bieden alle bestellingen die op weekdagen binnenkomen voor 14:00 diezelfde dag aan PostNL. Alle koffies die op dat moment niet voorradig zijn, en nog moeten worden gebrand, worden de volgende dag aan PostNL aangeboden. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een PostNL Track & Trace code. Hiermee volgt u de zending vanaf het moment dat deze onze branderij verlaat.

PostNL streeft er naar de volgende dag de verzending aan te bieden in de praktijk lukt dit in meer dan 90% van de gevallen. De maximale termijn is binnen twee werkdagen.

Let op: In aanloop naar de feestdagen en door de coronamaatregelen is het erg druk bij PostNL. Sommige pakketten zijn helaas langer onderweg. Bestel daarom bijtijds, zodat u kunt genieten onze koffie tijdens de feestdagen. PostNL streeft ernaar om alles zo snel mogelijk te bezorgen. Volg je pakket via Track & Trace

Verzendkosten

Verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling. Bestellingen van meer dan twee zakjes koffie en bestellingen met een bedrag hoger dan 75 euro verzenden wij gratis.

Bewaren

We adviseren koffiebonen luchtdicht te bewaren, uit direct zonlicht zoals in een afsluitbaar blik of in het Coffeecompany zakje voorzien van luchtdichte sluitstrip.

De zakjes van Coffeecompany zijn niet voorzien van aluminium coating, maar een EVOH laminaat. Dit materiaal beschikt over een grote barrière, waardoor er geen reactie met zuurstof plaats vindt, maar is wel afbreekbaar, in tegenstelling tot aluminium. Gooi de zakjes weg met het plastic afval.

Niet tevreden

Ben je niet tevreden over de koffie of thee, dan kan je contact opnemen met shop@coffeecompany.nl zodat we samen kunnen zoeken naar een oplossing waarmee we je wel blij kunnen maken.

Voorwaarden

Je vindt de algemene verkoopvoorwaarden van Coffeecompany webshop hier vinden.

Workshops

Op het moment bieden wij geen workshops aan. Wellicht maken we een nieuwe start in mei. Tot die tijd is het niet mogelijk een kaartje voor de workshop te kopen of reserveren

Back to Top