koffie op kantoor

koffie op kantoor

Lekkere koffie hoort thuis bij de brunch op zondagochtend met de krant erbij, buiten de deur in je favoriete koffiehuis, maar natuurlijk ook op je werk.

We adviseren je graag over de verschillende opties die er zijn om ook op kantoor, in je studio of kapsalon de lekkerste koffie te drinken. We zijn niet gespecialiseerd in het leveren, plaatsen en onderhouden van grote, ingewikkelde machines* en zijn voorstander van een simpele setup.

Denk aan een maler, een grote Espropress voor een meeting of lekker voor je zelf even een Aeropress zetten. Mindful koffie zetten dus, met als resultaat een echt lekker kopje koffie wat natuurlijk resulteert in een enorme toename van creativiteit en productiviteit. Hier voor kan je in de webshop terecht.

Voor een passend advies, afhankelijk van hoeveel koffie er gedronken wordt, de voorkeuren wat betreft smaak en de mogelijkheden om als bedrijf op rekening te kopen, neem contact op met shop@coffeecompany.nl Er is ook de mogelijkheid om met je hele team bij de Branderij een proeverij en workshop te volgen, zodat jullie straks alles weten over koffie en hoe je die het beste zet.

*We kunnen wel adviseren op het gebied van de aanschaf en plaatsing van bijvoorbeeld volautomaten van Jura door een bevriende, gespecialiseerde leverancier.

Back to Top