News

opening soon: cc veemarktstraat (breda)

By Frits CC Veemarktstraat, Breda

opening soon: cc veemarktstraat (breda)

Breda, opgelet! Coffeecompany opent binnenkort de allernieuwste locatie in hartje Breda, en wel aan de mooie Veemarktstraat! Onze eerste locatie in Breda is perfect gelegen, op steenworp afstand van de Grote Markt en omringd door leuke winkels en cafés. Vanaf dit voorjaar (mei/juni) kun je bij ons even ontsnappen aan de drukte van de stad en genieten van een welverdiende koffiebreak.

Nadat wij in 2022 onze eerste Noord-Brabantse winkels opende in Den Bosch en Tilburg, is het nu tijd om Breda kennis te laten maken met alles dat Coffeecompany, Coffeecompany maakt! Wij brengen 365 dagen per jaar de leukste mensen en de lekkerste koffie samen in een relaxte omgeving.

Met direct van de boer ingekochte koffiebonen, custom handgebouwde La Marzocco espressomachines en getrainde barista's is koffie bij Coffeecompany al sinds 1996 meer dan gewoon koffie. In aanloop naar de opening zijn wij druk bezig met het werven en trainen van het beste barista team zodat wij straks klaarstaan met de lekkerste koffie en thee: van een perfecte klassieke Cappuccino tot een fruitige Filterkoffie of Iced Matcha Almond Latte. Ook bieden we een selectie van zoet en hartig eten, zoals croissants, bananenbrood en desemtosti's.

Onze nieuwe locatie biedt alle koffiefans de ruimte, letterlijk en figuurlijk! Terwijl je aan de iconische lange houten stamtafel rustig een krantje kan lezen, bieden andere plekken de ruimte eens even wat werk te verzetten achter je laptop, of eens goed bij te kletsen met je vrienden. Schijnt het zonnetje? Dan zit je straks heerlijk in het zonnetje mensen te kijken op ons grote terras.

We zijn momenteel druk bezig met de inrichting van onze nieuwe winkel en het trainen van ons team. We kijken er ontzettend naar uit om onze deuren voor je te openen en je te laten kennismaken met onze passie voor koffie. Houd ons in de gaten voor meer updates en kom binnenkort langs bij onze nieuwe Coffeecompany-locatie in Breda!

Back to Top