News

expositie: artBRUUT bij CC Van Wou

By Frits CC Van Wou, Amsterdam

expositie: artBRUUT bij CC Van Wou

Kom ook naar de feestelijke opening van de artBRUUT expositie bij Coffeecompany Van Wou op zondag 28 augustus.

artBRUUT is een samenwerking tussen kunstenaars uit de kunstsuite van inloophuis Makom en bekende Amsterdamse kunstenaars. Een project waarin talentvolle kunstenaars uit het inloophuis in een workshops samenwerken met gevestigde Amsterdamse kunstenaars.

Aan deze expositie werken mee: Kristafari, Adonis Dikosmoy, Christiaan de Vries, David, Alexxx, Tatiana Khrapovitskaia, Joshua van Erven, Hans Klaassen, Tatjana Das, Taj Devi, Hans Klastat, Emiel, Hans Glebbeek, Nirvana, Rolf, Wil Lake.

Over artBRUUT

artBRUUT is een initiatief van Stichting 39 in samenwerking met inloophuis Makom van De Regenboog Groep. Een project waarin talentvolle kunstenaars uit het inloophuis in een reeks workshops samenwerken met gevestigde Amsterdamse kunstenaars. Het resultaat van de workshops, gemaakt door Makom kunstenaars én gevestigde kunstenaars, is in deze expositie te zien.

artBRUUT is in 2014 ontstaan in atelier ‘de kunstsuite’ van het inloophuis. In de kunstsuite wordt al jaren gepassioneerd geschilderd en getekend, maar te weinig mensen zien wat er gemaakt wordt. Daar willen wij, met exposities als deze, verandering in brengen. Alles in deze expositie is te koop. De opbrengst komt 100% ten goede aan de kunstsuite van inloophuis Makom.

artBRUUT is mede mogelijk gemaakt door Fundatie van den Santheuvel, Sobbe, Stadsdeel Zuid, Stadsdeel Noord, Buurtfonds Postcodeloterij, Coffeecompany, Studio GAAFISCH

Back to Top