News

hallo amsterdam-noord!

By Frits CC Station Noord, Amsterdam

hallo amsterdam-noord!

Hallo Amsterdam-Noord! Onze deuren zijn geopend op het levendige stationsplein van Metrostation Noord. Na ons eerste weekend voelen we ons al helemaal thuis in de buurt. We hadden ons geen mooiere eerste locatie in Noord kunnen bedenken!

Na 25 jaar staan onze barista's nu ook aan de noordzijde van het Amsterdamse IJ klaar met de lekkerste koffie en thee: van een perfecte klassieke cappuccino tot een fruitige filterkoffie of iced matcha almond latte. Ook voor de perfecte koffie voor thuis kun je shoppen bij de Coffeecompany, met verschillende single origin filterkoffie’s, espressobonen en capsules. Veel van de koffiebonen in het assortiment bij de Coffeecompany worden direct ingekocht bij de producent en naar eigen smaak in kleine batches gebrand zodat de koffie altijd vers is.

Of je nou onderweg bent naar het boven ’t Y winkelcentrum, de markt of naar de bioscoop; wij staan voor je klaar met je favoriete koffie om snel mee te nemen of om juist even rustig van te genieten aan onze klassieke lange tafel of op ons zonnige terras aan het plein.

Back to Top