Werken bij Coffeecompany

Werken bij Coffeecompany

Werken bij Coffeecompany betekent koffie in je haar, in je kleren en na een drukke shift ook tussen je tenen… Voor deze intieme relatie is een hardnekkige passie voor koffie (aangeboren of aangeleerd) dus geen overbodige luxe.

Barista bij Coffeecompany

Tijdens de barista-training leer je over de biologie en geschiedenis van koffie, de espressomachine en natuurlijk alle geheimen van de perfecte espresso en fabelachtig melkschuim. Na deze 2 à 3 daagse basistraining in het CoffeePakhuis (CC HQ) ben je klaar om je eerste shift te draaien. Omdat een echte barista nooit uitgeleerd is, kun je je vervolgens inschrijven voor de Advanced Barista trainingen: Latte Art, Espresso Lab, Cupping en Zetsystemen.

BaristaCoffeecompany

Koffie is van iedereen en tijdens je shift zie je dan ook de hele stad voorbij komen. Al snel weet jij precies dat die vaste klant zijn cappuccino met een zoetje én een suikertje drinkt en dat de vriendin van de bakker op de hoek een tweeling krijgt. Je werk is dan ook het leukst als je plezier haalt uit je relatie met je klanten en met je collega barista’s.

Filterdrager

Het is de ideale parttime baan, goed te combineren met je studie, zangcarrière of het schrijven van je eerste boek. Bovendien ben jij straks koffie expert voor het leven!

Werken bij Coffeecompany betekent veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid. Het is geen klassieke bijbaan waar je na je shift weer vanaf bent; barista ben je elke dag, de hele dag.

Direct solliciteren als Barista?

Vul het sollicitatieformulier hieronder volledig in en solliciteer direct als barista. We krijgen dagelijks heel veel sollicitaties binnen. We kunnen onmogelijk iedereen uitnodigen, dus zorg er in ieder geval voor dat je opvalt. Probeer een zo persoonlijk mogelijk verhaal te vertellen. En natuurlijk willen we graag weten waarom je graag met koffie werkt!

**Je hoeft, als je in meerdere Coffeecompany's wil werken, maar 1 keer een sollicitatie op te sturen.

Geef altijd een voorkeursfiliaal op, zo weten we in ieder geval in welke stad je wilt werken. Je sollicitatie wordt dan automatisch doorgestuurd naar alle store managers in die stad.**

Solliciteer

Back to Top